Top 5 inele de logodnă celebre

inel de logodna

Câr de curioși sunteți de fel? Știați că există referințe și topuri cu diferite variante inel de logodnă pe care celebritățile le-au oferit viitoarelor lor soții? Mizând pe faptul că și voi sunteți firi curioase, astăzi vă punem la dispoziție un top 5 inele de logodnă celebre. Ne-au atras atenția în special design-ul inelului de logodnă, respectiv valoarea, în carate sau bani, ale acestora. Sunteți pregătiți să vedeți despre ce este vorba? Acest articol va fi, cu siguranță, pe gustul vostru. Și, de ce nu, o sursă de inspirație!

Un inel de logodnă regal – cine l-a primit?

Putem vorbi atât despre inele de logodnă regale, cât și despre verighete. Și tocmai din acest motiv, vom vedea cine a ales un inel de logodnă regal pentru cine și dacă putem vorbi despre verighete aur sau despre alte modele verighete. Excluse sunt, în cazul de față, acele modele verighete ieftine, căci vorbim despre celebrități.

Când spunem, în schimb, inel de logodnă regal, ne referim la inelul de logodnă pe care prințul Charles l-a achiziționat cu drag pentru a o cere în căsătorie pe frumoasa Diana Spencer. Când a fost asta? Acest lucru s-a întâmplat undeva în anul 1981. Neobișnuit este faptul că prințesa Diana și-a ales singură inelul de logodnă. Bijuteria a fost din aur alb, de 18 carate. Mai mult decât atât, acest inel de logodnă a fost și este înconjurat de alte 14 diamante prețioase și este încrustat cu un fir de safir oval care îți ia ochii. Acest inel de logodnă a fost special ales de către prințesa Diana deoarece în minte avea imaginea mamei sale și a inelului de logodnă pe care aceasta l-a purtat.

inel de logodna

Inel de logodnă creat special

Există inele de logodnă create special pentru cineva? Ei bine, da, există! Un astfel de inel de logodnă a fost special creat pentru prima doamnă. În acest sens, John Kennedy a comandat special un inel de logodnă fabulos pentru viitoarea lui soție Jaqueline. Bijuteria a fost creată de Van Cleef & Arpels, din aur galben, cu o valoare de 18 carate, diamente de 2.88 ct și un smarald de 2.84 ct, toate având aspect floral.

Un inel de logodnă scump – cine s-a pricopsit cu o bijuterie cu un diamant de 15 carate?

Când a cerut-o în căsătorie pe doamna Melania, Donald Trump a făcut-o prin intermediul unui inel de logodnă cu un diamant de 15 carate. Demn de invidiat, acest inel de logodnă nu a costat nici mai mult, nici mai puțin de 2 milioane de dolari.

Cine a optat pentru un inel de logodnă unic?

Oliver Martinez a cerut-o în căsătorie pe frumoasa actriță Halle Berry cu ajutorului unui inel de logodnă cu diamant, cu un smarald de 4 carate, încadrat de două diamante splendide. Ba mai mult, acest inel este cunsocut ca fiind originar din Columbia. Doar cei doi miri știu ceea ce este inscripționat pe inelul de logodnă confecționat special de parizianul Robert Mazlo.

Demn de un star este acest inel de logodnă

Despre ce vorbim? Ei bine, se putea să nu o aducem în discuție pe iubita cântăreață Beyonce? Când a cerut-o de soție, Jay-Z i-a oferit acesteia un inel de logodnă cu un diamant de 18 carate, un diamant semnat Lorraine Schwartz, cu o valoare estimată de 5 milioane de dolari.