Cum aplicam extensiile de gene: cate un ochi pe rand sau ambii simultan?

Aceasta este o întrebare care apare des în industria aplicării extensiilor de gene fir cu fir. Răspunsul stă în mâinile fiecărui tehnician în parte și depinde foarte mult și de tipologia de clientă care stă întinsă pe pat, așteptând aplicarea extensiilor de gene fir cu fir.
curs geneExistă cliente care se plictisesc foarte reprede și care nu au răbdare. Pentru ele procesul de aplicare al extensiilor de gene este mai mult un chin decât o plăcere. Singurul motiv pentru care aleg să-și aplice extensiile este rezultatul final spectaculos.

Pentru acest tip de cliente poate ar fi mai bine ca aplicarea să aibă loc la ambii ochi: tehnicianul ar trebui să aplice câteva fire la un ochi, apoi să treacă la celălalt, și tot așa până termină. În acest mod clienta nu își poate da seama cât mai durează procesul de aplicare. În caz contrar, dacă tehnicianul alege să aplice extensiile la un ochi și apoi să treacă la celălalt, clienta își va dea seama exact cât mai durează procesul. Când va realiza că mai trebuie aplicate extensiile și la celălalt ochi aceasta va dispera.
În cazul clientelor care privesc procesul de aplicare al extensiilor de gene ca pe un moment de relaxare, tehnicianul poate alege să aplice extensiile de gene pe rând. Astfel, clienta se va bucura când va realiza că lash artistul mai are de aplicat gene la un ochi și că momentul său de liniște și relaxare se poate prelungi.
Totul depinde de la clientă la clientă, astfel că tehnicianul ar trebui să comunice permanent cu clientele sale și să afle ce metodă preferă acestea.
Dacă dorești să afli mai multe informații despre aplicarea extensiilor de gene fir cu fie, înscrie-te la un curs online extensii gene.

Leave a Reply